woensdag 29 december 2010

Nog even


Het is weer voorbij. Eindelijk. De kerstdagen hadden gister nog een soort aftershock met wat derde kerstdag geneuzel. Intussen banen we ons in dit werkgeversjaar een weg naar vrijdag en zaterdag, wanneer oud en nieuw voorlopig even het laatste evenement is. 

In het kader van de overzichtjes, staat deel 1 van het jaar 2010 in foto's op 990px. Prachtige beelden die het nieuws domineerden. Het eerste van drie delen. Let wel: er staan beelden tussen die als schokkend ervaren kunnen worden.


Dit jaar viert onze hoofdstad uiteraard ook weer oud en nieuw. Vrijdagavond zal op het Museumplein het nieuwe jaar worden afgetrapt. Maar er is natuurlijk meer te beleven dan dit SBS festijn. Het Leidse zal ook dit jaar weer vol staan met binnen- en buitenlandse toeristen, locals en wellicht BN-ers. Geen muziek helaas en ook het jaarlijkse aftelmoment op het Rembrandtplein is dit jaar op de schop gegaan. Wegens een privé feest in het winterwonderland, een van de vele, die als het goed is rond 2 en 3 januari gelukkig weer verdwijnen. Hier een overzicht van de betaalde feesten in Amsterdam.

Wat betreft goede voornemens: gewoon doen! Het schijnt, mits deze goed doordacht zijn, wel degelijk te werken. Ondanks dit baanbrekende nieuws, levert het goede voornemen terrein in. Mocht je inspiratie nodig hebben, lees je dat hier op coole soep natuurlijk, maar ook op Amsterdam.


Succes nog even de komende dagen en houd rekening met de kou.

Warme december groet,

A.

PS: de AD oliebollentest zet Amsterdam op 56 met de eerste notering. Hier en daar lees ik dat Ijscuypje/Stamppotje op 27 staat, maar dat kan ik nergens terug vinden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten