woensdag 15 december 2010

Snoepgoed en gadgets


Zo rond de kerstdagen lijk je alles, van lege pakken melk tot luxueuze auto's te kunnen verkopen aan iedereen. De Miljonair Fair, ook zoiets waar bekend en bekeken Nederland vakkundig gratis Champoepel achterover gooit en mondjesmaat geld uitgeeft. Iedereen in mijn omgeving, waarvan voor zover ik weet 99% geen groot kapitaalhouder is, lijkt gratis kaarten te hebben gekregen bij een pakje boter of iets dergelijks.

Er zijn ook leuke dingen te doen en te zien. Want deze zelfde tijd van het jaar lijken ook kunstenaars, producenten en organisatoren nog even alles uit de kast te trekken voor het nieuwe jaar ingeluid wordt. Hierbij wat tips. Wat eye candy van Dr. Dre: Kush. Enige maanden geleden verbrak hij de radiostilte met zijn Beats by Dre headphones. Onze vriend Dre is 10 jaar afwezig geweest en dat is hem aan te zien. Niet bepaald een jonge god meer. Zijn clip daarentegen, die hij samen met Snoep Hondje Hond (Snoop Dogg, red.) en "Vocoder" Akon is in het zogenaamde Bullet Time effect heeft opgenomen heeft daar allerminst onder te lijden. Zeer geslaagd.


Bright zoekt op allerlei media vlakken het laatste, hipste en vernieuwendste op het gebied van (digitale) technologie, design, architectuur, wetenschap, kunst en media. Morgen, 16 december, organiseren zij de laatste Bright Night van het jaar in Pakhuis de Zwijger. Allerlei gadgets, van MacBook Air tot Xbox Kinect, tablets en andere speeltjes worden gedemonstreerd en kun je zelf uitproberen. Toegang is gratis en het begint om 20:00.

Tot slot alvast een weekendtip. Zondag lijkt het een dag vol sneeuw te worden, ultiem weer voor de kerstgedachte. Op de Albert Cuyp staat daarom de markt bij wijze van uitzondering ook op de dag des Heren. Onder het genot van extra kerstkraampjes, koek en zopie en meer feestelijkheden en lekkernijen, kun je jezelf van 10:00 tot 17:00 versmaden aan alles wat de kerstmarkt te bieden heeft. 

Mocht je overigens niets te doen hebben en je Facebook even wil pimpen: hier staat hoe je dat doet en hieronder zie je het resultaat. Overigens heb ik het zelf ook gedaan en er waren niet heel veel mensen die het op viel.

Tot zover eye candy.

A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten