zaterdag 1 januari 2011

Happy New Year!


Allereerst namens coolesoep de beste wensen voor 2011. Met een 360 graden view over ons mooie, door vuurwerk verlichtte Amsterdam ben ik 2010 uit geknald, proostend met vrienden, oliebollen kauwend en onder het genot van gelukswensen van en naar Jan en alleman.

Resultaat bleek vanmorgen een tikkeltje moeite met het mandje uitkomen en de schade van de avond ervoor opnemen. Het viel allemaal wel mee, zeker als ik het vergelijk met de jongens van de gemeente reiniging. 55.000 kilo meuk en drie ton glas hebben we op straat gekieperd, die de boys al zijn gaan opruimen toen 2011 slechts twee uurtjes oud was. Met 12 veegwagentjes en 100 man is de stad naar verwachting in een kleine week weer spic en span. AT5 brengt het nachtelijk gefeest nog even in beeld.

Vanmorgen hebben we, ondanks veel afgelastingen omtrent verschillende dipfeestjes, met een recordaantal van meer dan 27.000 personen de nieuwjaarsduik gedaan. Voor wie deze avond of dit weekend nog even de laatste herinnering van 2010 wil doornemen kun je hier luisteren naar het NOS Headlines Jaaroverzicht. Nieuws, muziek en andere fragmenten gecombineerd, erg prettig en lekker snel. Ondertussen kijk je deel 3, tevens de laatste, van 990px.


En nog even de jaarwisseling door de ogen van de Boston Big Shots.


Neem overigens maar je tijd, want het schijnt dat we over 20 jaar niet meer dood kunnen gaan.

Met oneindige hoogachting,

A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten