dinsdag 4 januari 2011

What's hot and what's not...? 2011


Vooruitkijken doe je tegenwoordig niet meer zelf. Daar heb je gewoon een trendwatcher voor. Zoals Adjiedj Bakas, die ik pasgeleden op AT5 zag vertellen over dat wat straks in gaat zijn in 2011. Laten we zijn woorden maar even voor waar aannemen.

In 2011 hangen Paul de Laauw, Job Cohen en Obama niet meer boven ons bed. Die van Rutte, Wilders en Brammetje Moskowisz gaan de posterverkopen aanvoeren. In politieke zin is het overheersende beeld keihard - niet verrassend als we kijken naar het zittende kabinet. Wel grappig om te zien dat 'gedogen' kennelijk uit is... Preventief fouilleren is een hot item, maar dat lijkt logisch als je bedenkt dat de 'lieve moslims' uit zijn.

Op godsdienstig gebied moeten we allemaal weer gaan geloven, want atheïsme is niet meer cool. Loop eens naar Santiago de Compostella, leef je uit tijdens het Suikerfeest, maar probeer je tegelijkertijd ver te houden van de Paus of de Katholieke Kerk.

Aardig doen tegen anderen hoeft niet meer. En het respect voor politie of andere autoriteiten is ook só 2010. Lekker Powned blijven kijken en die gasten van Oh Oh Cherso imiteren. Het kan en mag allemaal het komende jaar! Sterker nog: trouw kun je prima ontlopen door gebruik te maken van secondlove.nl. Wel onthouden dat je over enige confrontatie wel heel verbaasd moet doen. Want dat is ook in.

Met je elektrische auto ben je de hipste van je vriendengroep, maar alleen in Oost-Groningen en Limburg. Zeker niet door de Grachtengordel of Iran crossen, want dan ben je ineens heel erg last season.

Coole Soep wenst je veel succes!

M.

PS: het volledige artikel (met nog meer onzin!) is hier te lezen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten